IZRAELSKI MINISTAR ZARAŽEN! Prije toga tvrdio da je virus božja kazna za homoseksualnost!

Autor: Dnevno

Izraelski ministar zdravstva Yaakov Litzman i njegova žena testirani su na koronavirus i test je ispao pozitivan, samo mjesec dana nakon što je rekao da je virus kazna za homosekusalnost, javlja Pink News. 

The Times of Israel javlja da je Litzman (71) kršio vlastite mjere socijalnog distanciranja kako bi nastavio sa skupnim molitvama i tako ugrozio cijeli državni vrh.

Naime, uz to što je ministar zdravstva, Litzman vodi i ultra  ortodoksnu stranku “United Torah Judaism”. Zajedničke molitve je ukinuo sam, a onda je kasnije viđen na zajedničkoj molitvi u obližnjoj sinagogi. Zbog njega se gotovo cijeli državni vrh morao povući u izolaciju na dva tjedna. U izolaciji je i premijer Benjamin Netanyahu. Sve navode da je kršio mjere socijalnog distanciranja ministar je odbacio.

Prošli mjesec, govoreći o COVID-19 ministar je rekao : “To je božanska kazna za homoseksualnost”.

 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.