Screenshot

IPAK TERORISTIČKI ČIN! Uhićen čovjek koji je danas u Britaniji nožem izmasakrirao ljude

Autor: S.V.

Policija Velike Britanije okvalificirala je kao teroristički čin jučerašnji napad nožem u kojem je 25-godišnjak ubio tri osobe, javlja BBC.

Tri osobe su ubijene, a tri teško ranjene u subotu prilikom napada muškarca nožem u parku u gradu Readingu na jugu Engleske. Svjedoci su izjavili da je muškarac krenuo u divljački napad oko 18 sati po lokalnom vremenu. Nasumično je izbo ljude koji su se okupili u parku “Forbury Gardens” u Readingu, gradu udaljenom oko 65 kilometara od Londona.

Policija je objavila da je uhitila 25-godišnjaka iz Readinga zbog sumnje u ubojstvo, dodajući da ne traži druge osumnjičene. Napad je sada kvalificiran kao teroristički čin te je istragu preuzela antiteroristička jedinica, objavili su danas iz policije.

Uhićeni muškarac od ranije je poznat policiji, no nije osuđivan za terorizam.

“Neovisno o motivu, riječ je o užasnom zločinu”, rekao je za BBC ministar zdravstva (Matt Hancock).

Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.