Foto: Screenshot

IMAO JE VIŠE SREĆE NEGO GODINA: Amerika u šoku, nadrealno je što se Bidenu upravo dogodilo!

Autor: L.B.

Nekoliko sati prije posjeta američkog predsjednika Joea Bidena gradu Pittsburghu u SAD-u, urušio se most, javljaju američki mediji.

Srećom, urušavanje se dogodilo oko 7 ujutro po lokalnom vremenu te nitko nije ozlijeđen.

Dužnosnici su odmah po urušavanju upozorili stanovništvo da se ne približava mostu zbog “snažnog mirisa prirodnog plina”, a plinovod je u međuvremenu zatvoren.

Biden u Pittsburgh krenuo govoriti o infrastrukturi

Međutim, ono što je zanimljivo je da je Biden u Pittsburghu, gradu u američkoj saveznoj državi Pennsylvaniji, trebao govoriti upravo o lošem stanju infrastrukture.

Pennsylvania ima 3353 mosta u lošem stanju, po čemu je druga najgora američka država.

Prema prijedlogu zakona koji podržavaju i demokrati i republikanci, Pennsylvania bi u naredne dvije godine trebala dobiti 1.63 milijarde dolara pomoći savezne vlade za obnovu mostova.

Programom obnove američkih mostova, koji je predviđen tim zakonom, na obnovu mostova bi se trebalo potrošiti oko 27 milijardi dolara širom SAD-a.




Autor:L.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.