‘Hitlerovi brkovi’ za doček Svetog Oca

Autor: hina

Na jednom velikom plakatu, na jednoj od najprometnijih prometnica na Malti na licu Benedikta XVI. nacrtani su brkovi koji podsjećaju na Hitlerove, zajedno s crtežima koji aludiraju na pedofiliju.

Nepoznati su vandali na jednom od velikih plakata kojim se najavljuje skori posjet papi Benedikta XVI. Malti na njegovom licu nacrtali “Hitlerove brkove”, što je oštro osudila Rimokatolička crkva na otoku.

Na jednom velikom plakatu na jednoj od najprometnijih prometnica na Malti na licu Benedikta XVI. nacrtani su brkovi koji podsjećaju na Hitlerove, zajedno s crtežima koji aludiraju na pedofiliju.

Papa će posjetiti Maltu 17. i 18. travnja.

“Izgleda su ovaj čin vandalizma počinili oni koji, iz vlastitih razloga, smatraju da su u poziciji da sude. Takvi potezi ne odražavaju osjećaje Maltežana”, priopćila je crkva na Malti.

Velika je vjerojatnost da će Papa na tom otoku biti dočekan s velikim oduševljenjem jer se radi o zemlji s najvećim udjelom katolika u stanovništvu, odnosno tako ih se izjašnjava 98 posto.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.