Screenshot, izvor: NBC Philadelphia

Gori nebo u Philadelphiji! Eksplozija u rafineriji: vatrogasci se bore s ogromnom vatrenom kuglom

Autor: Dnevno

U američkoj Philadelphiji došlo je do velike eksplozije. Vlasti su potvrdile da je rano ujutro po lokalnom vremenu došlo do požara u 150 godina starom kompleksu, Philadelphia Energy Solutions, gdje se obrađuju nafta i plin.

Prema javljanju NBC-a, svjedoci koji žive u okolici, kažu kako se čulo više eksplozija. Bile su, prepričavaju, toliko jake da su im u domovima padale stvari. U kompleksu u kojem se dogodila eksplozija zaposleno je oko tisuću ljudi.

“Vidio sam kako je cijelo nebo postalo žuto. Došao sam na drugu stranu ulice i čuo snažnu eksploziju. Nekoliko njih. Bilo je strašno, prestrašio sam se i otišao”, rekao je jedan od očevidaca. “Izgledalo je kao da sunce izlazi prerano, masivna žuta kugla koja je osvijetlila nebo”, dodao je drugi.

Srećom, trenutno nema informacija o eventualnim žrtvama ili ozlijeđenim osobama.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.