Miranda Cikotic/PIXSEL

(FOTO) NOVI ŽIVOT: Cesare se osjeća odlično i uživa u Italiji sa svojim ocem, ništa mu ne nedostaje

Autor: dnevno.hr

Svega nekoliko dana nakon odvođenja 8-godišnjeg Cesarea Avenatija, njegov otac i zakonski skrbnik Alessandro objavio je fotografije na kojima se vidi kako je s dječakom proveo dan na plaži te na imanju obiteljskih prijatelja gdje se igrao s njihovom djecom i životinjama, javlja Slobodna Dalmacija. Fotografije možete vidjeti ovdje.

Inače, nakon što su u medije procurile potresne snimke ovrhe malodobnog dječaka, oglasila se i policija koja je na mjestu događaja morala postaviti zaštitni paravan. Sukladno obavljenoj pripremi i procjeni tog dana tri sata prije termina izvršenja odluke, policajci su osigurali mjesto događaja te izolirali navedeno područje kako bi se onemogućio bliži pristup zgradi svim neovlaštenim osobama za vrijeme trajanja asistencije i postupka provođenja izvršenja odluke, naveo je Odjel za izvještajnu analitiku i odnose s javnošću.

No, neslužbeno se doznaje da je stav policije bio da su oni zaduženi za sigurnost, a ne za paravane ili obijanje vrata, zbog čega je bio angažiran bravar u slučaju potrebe. Odluka osobe koja je iz ureda odlučila da se paravan ne osigura dijametralno je suprotna s djelovanjem policajaca na terenu koji su oduzeli mobitel sestri Nine Kuluz radi neovlaštenog snimanja i zaštite privatnosti. U kojem trenutku je došlo do razilaženja u mišljenjima, utvrdit će vjerojatno unutarnja kontrola MUP-a.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.