Eksplozija blizu moskovskog centra za obuku specijalaca

Autor: hina

Eksplozivna naprava eksplodirala je oko 4.30 po lokalnom vremenu na autobusnoj postaji na Aveniji Mišurinski, u čijoj se blizini nalazi Akademija za obuku pripadnika specijalnih ruskih snaga FSB (bivši KGB) - potvrdio je novinarima glasnogovornik Državnog protuterorističkog odbora Nikolaj Sinitsov.

U eksploziji koja je odjeknula u srijedu na autobusnoj postaji u blizini moskovske Akademije za obuku pripadnika specijalnih saveznih snaga sigurnosti, pri čemu nitko nije smrtno stradao, izvijestila je policija.

– Eksplozivna naprava eksplodirala je oko 4.30 po lokalnom vremenu na autobusnoj postaji na Aveniji Mišurinski, u čijoj se blizini nalazi Akademija za obuku pripadnika specijalnih ruskih snaga FSB (bivši KGB) – potvrdio je novinarima glasnogovornik Državnog protuterorističkog odbora Nikolaj Sinitsov, a informaciju je potvrdila i policija.

Eksplozija koincidira s prvim danom posjeta Moskvi američkog potpredsjednika Joea Bidena.

– Još ne znamo je li cilj eksplozije bila zgrada Akademije – rekao je novinarima Sinitsov, dodavši kako je oštećeno nekoliko automobila u blizini autobusne postaje.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.