Dobio milijun dolara na lutriji pa ga otrovali cijanidom

Autor: hina

Dobitnik na lutriji u Chicagu smrtno je otrovan cijanidom dan nakon što je podigao gotovo 425.000 dolara dobitka, objavile su u utorak lokalne vlasti.

Urooj Khan umro je 20. srpnja, dan nakon što je primio ček s dobitkom na instant lutriji '$3 million Cash Jackpot'. Njegov je puni dobitak iznosio milijun dolara, ali je ta suma više nego prepolovljena jer se odlučio za jednokratnu isplatu.

Mrtvozornik okruga Cook, Stephen Cina, kod prvog pregleda nije našao traume ili neuobičajene supstance u tijelu 46-godišnjeg Khana, pa je njegov ured utvrdio da je umro prirodnom smrću.

Khan je pokopan na groblju Rosehill u Chicagu, izvijestio je list Chicago Tribune, no unutar tjedan dana zabrinuta rodbina zatražila je od mrtvozorničkog ureda novi patološki pregled, rekao je Cina za Tribune.

Ured medicinskog istražitelja utvrdio je u toksikološkom izvješću da je Khan progutao smrtonosnu količinu cijanida i njegova smrt je klasificirana kao ubojstvo.

Sada, policija razmatra ekshumaciju Khanova tijela u okviru istrage njegove smrti.

Glasnogovornica policije u Chicagu je potvrdila je da se istražuje smrt i da detektivi usko surađuju s uredom medicinskog istražitelja.

Khan je rodom iz Indije, a u Chicago je došao kasnih 1980-ih i počeo raditi u kemijskim čistionama. Navodno je s dobitkom na lotu planirao proširiti posao.




Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.