Foto: Tea Cimas / Cropix

Divlje svinje im pošmrkale sav kokain: Narko banda naivno zakopala bijeli prah u šumi, a onda ostala bez svega

Autor: Dnevno

Dugačak je popis onih koji s prijezirom gledaju na divlje svinje: od zemljoradnika, farmera ili vinogradara kojima uništavaju plodove njihovog rada pa preko vozača automobila kojima se nađu pod kotačima vozila. No divlje svinje sad su se zamjerile još jednoj skupini, a to su dileri droge.

Naime, jedna kriminalna organizacija iz Toskane ostala je bez kokaina u vrijednosti od nekoliko desetaka tisuća eura, nakon što je krdo divljih svinja doslovno iskopalo i pojelo bijeli prah.

Foto: CROPIX

 

 

Trojica Albanaca i jedan Talijan ostali su bez svoje “robe”, koju su zakopali u šumi, nakon što su divlje svinje namirisale pakete koji su bili zakopani u zemlji. Policija je priskluškivala njihove telefonske razgovore te tako načula kako se jedan od dilera žali na veliki gubitak. Kazao je svojim suradnicima kako je kokain bio skriven u staklenkama i vrećicama zakopanima u šumi, a onda su došle divlje svinje koje su im pomrsile račune, poderale vodootporne pakete i pošmrkale skupi bijeli prah.

Dvojica dilera dobila su kućni pritvor, dok su ostala dvojica završila u zatvoru.

Kada se radi o divljim svinjama, točnije, o utjecaju kokaina na njih, nažalost nije bilo nikakve riječi, pošto prilikom pretrage terena nisu uočene.




Oko dva milijuna divljih svinja luta Italijom, a njihov je broj dvostruko veći nego što je bio 2015. godine. Udruge farmera tvrde da vlada nikada nije poduzela mjere kako bi kontrolirala njihovo razmnožavanje.

 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.