Screenshot/Twitter

BRUTALNO UBOJSTVO: Ubio trogodišnju kćer jer nije mogao dobiti skrbništvo!?

Autor: dnevno.hr

Asistent na fakultetu Sveučilišta na Floridi Ayhan Aytes ubio je svoju trogodišnju kćer i zatim presudio sebi i sve to usred borbe za skrbništvo nad kćeri, ostavio je i oporuku u kojoj je objasnio svoj čin.

Oporuka je nađena 10. prosinca u njihovu domu na Floridi kao i njihova mrtva tijela, napisana na 6 stranica. Djevojčica je ležala mrtva u svojem krevetiću, a su oca pronašli obješenog na terasi, piše Daily Mail.

Nakon rastave roditelja dogovoreno je njihovo zajedničko skrbništvo nad djetetom, no odnosi nisu bili baš idealni. Majka se pribojavala kako će muž djevojčicu odvesti u rodu Tursku, a već je nekoliko puta propustio na dogovorene termine djevojčicu odvesi majci.

Majka Friedman se na sudu požalila da je Aytes sve lošijeg mentalnog zdravlja te da su njegove reakcije i ponašanje sve više nepredvidljive.  Aytes je na to odgovorio kako sumnja da je ljubavnik njegove bivše žene neprimjereno dodirivao djevojčicu. Friedman je njegove optužbe odbacila kao neutemeljene i zatražila da hitno vidi kćer. Friedman i Aytes zadnji su put razgovarali 6. prosinca. Nako što joj se više nije javljao pozvala je policiju, a oni su došavši u kuću otkrili dva mrtva tijela.


 

On se objesio na terasi sa stražnje strane kuće. Na glavi je imao plastičnu vrećicu i uže oko vrata, a na sebi je imao svečano odijelo. Nedaleko od tijela bila je uokvirena slika njega i njegove kćeri.

Elino tijelo pronađeno je u njezinom krevetiću. Na sebi je imala pidžamu i ležala je na leđima s ručicama uzdignutim iznad glave. U jednoj ruci držala je crtež jednoroga. Pokraj nje je bila i mala plišana životinja, piše Daily Mail.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.