Pixabay

BIZARNA POTJERA U NJEMAČKOJ: Mladić (17) bježao policiji autom u kojem su bili žena i tek rođeno dijete

Autor: Dnevno

Dramatične scene odvijale su se u četvrtak navečer u Berlinu. Kako je policija izvijestila 17-godišnjak se automobilom zabio u parkirana vozila, a pri čemu je ozlijeđen policajac.

Nakon toga 17-godišnjak je nastavio voziti, a bježanje policiji je zaustavljeno tek kad se vozilom zabio u policijski auto.

“Vozač je vozio u ulicama Reinickendorfa, u Berlinu. Dvojica muškaraca koja su čistila snijeg u posljednji trenutak su se spasila i izbjegla udarac automobila. Kad je vozač napokon stao, izveden je iz automobila i uhićen a u automobilu je pronađena tvar slična drogi”, izvijestila je policija.

Prilikom uhićenja 17-godišnjak je pružao otpor, a ustanovljeno je i kako nema vozačku dozvolu.

Tu priča ne staje jer u automobilu tog 17-godišnjaka bili su žena i tek rođeno dijete, piše Fenix magazin.

U svom priopćenju policija nije navela u kakvoj su vezi vozač i žena i tek rođeno dijete. Protiv vozača je pokrenut kazneni postupak.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.