Screenshot/Youtube

Bivši Trumpov odvjetnik: ‘Amerikanci, ne glasajte za republikance! Dosta je ovog ludila!’

Autor: Hina

Bivši dugogodišnji osobni odvjetnik američkog predsjednika Donalda Trumpa pozvao je u u petak američke glasače da glasaju protiv republikanaca na izborima 6. studenoga jer će se u protivnom suočiti s daljnjim “ludilom”.

Michael Cohen, koji je prošli tjedan prešao iz redova republikanaca u redove demokrata, distancirao od vrijednosti aktualne administracije.

U tvitu u nedjelju rekao je da bi nadolazeći parlamentarni izbori mogli biti “najvažniji izbori” u životima današnjih ljudi te ih je pozvao da glasaju.

“Ovo je moja preporuka: uhvatite obitelj, uhvatite prijatelje, uhvatite susjede, izađite na birališta jer ako nećete, imat ćete još dvije ili još šest godina ovog ludila. Glasajte”, rekao je za CNN.

Cohen se republikancima pridružio tek prošle godine, na zahtjev vodstva stranke kako bi mogao imati jednu od vodećih uloga.

Cohen se ranije izjasnio da je kriv za kršenje zakona tijekom kampanje 2016. godine, jer je dvjema ženama predao novac kako bi šutjele o aferama s Trumpom.




Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.