BIVŠI DIREKTOR NATO ODJELA ZA SIGURNOST: ‘Velika Britanija zaista krade djecu, siluje, ritualno ubija!’ (INTERVJU)

Autor: Zrinka K.

Problem je u tome što su u Velikoj Britaniji, socijalna služba, liječnici, učitelji po školama, policija, odvjetnici, bolnice, pedijatri, psihijatri, kemijski laboratoriji, lančano povezani, a na samom vrhu ove ritualne piramide sjedi engleska kraljica koja je pedofil kao i svi visoki dužnosnici u Velikoj Britaniji. I to je velika javna tajna.

Nakon teksta objavljenog na našem portalu :

MEDIJI ZAŠTO ŠUTITE? Ovo nitko ne prenosi: UN javno upozorio masonsku Veliku Britaniju da prestane ritualno silovati, ubijati i komadati djecu!

Redakciji Dnevno.hr-a javio se gospodin Nigel Cooper koji nam je kazao da Velika Britanija preko 90 godina krade djecu, ne samo iz Afrike kako je to upozorio UN nego i od samih Britanaca. On je bivši NATO direktor odjela za sigurnost, ali i bivši zaposlenik Britanske kraljevske mornarice odlikovan s 13 medalja. Njemu je Velika Britanija oduzela dijete i skriva ga od njega nekoliko godina. Cooper smatra da je njegova djevojčica, koja je oteta kada joj je bilo osam godina, možda i ubijena no sada nakon tolike borbe potpuno mu je svejedno. Želi svoju kćer natrag živu ili mrtvu. Kao razlog socijalna služba Velike Britanije navela je da je gospodin Cooper prestar da bi odgajao svoje dijete jer je djevojčicu Bailie Kate dobio sa 40 godina.

Majka djevojčice je narkomanka i alkoholičarka i kao takvoj dijete je oduzeto od strane Vlasti Velike Britanije i do sada zadržano bez da je otac bio kontaktiran iako je on posve zdrav, ali je bio i prilično dobro situiran pa nije bilo razloga da dijete ne živi s ocem. Kako govori, krađa djece u Velikoj Britaniji javna je i poznata stvar kao i to da se djeca ritualno zlostavljaju, siluju, testiraju na lijekove, preprodaju. Njegov slučaj jedan je u moru slučajeva prisilnog usvajanja u spomenutoj zemlji gdje se djeca otimaju od zdravih i sposobnih roditelja i stavljaju u sirotišta na raspolaganje vlasti, odnosno svjetovnim monstrumima koji u toj masonskoj imperiji žrtvuju djecu za svoje nastranosti i sotonistička iživljavanja. S obzirom na to da je gospodin Cooper zbog svojih visokih poslovnih pozicija podosta upućen u mračnu demoniziranu stranu Velike Britanije, kao takav je izuzetno opasan, a mediji u svijetu ignoriraju njegovu zastrašujuću priču i namjerno zataškavaju strahote koje se događaju u ovoj europskoj prijestolnici demona. Gospodin Cooper je s pravomoćnom presudom belgijskog suda došao i u Hrvatsku gdje ga je spremno primila zagrebačka inspektorica koja inače radi na ovakvim slučajevima. No nakon nekoliko dana dobio je poziv od njezina šefa da oni tu ne mogu ništa iako bi po zakonu morali postupati po međunarodnoj presudi Europske Unije. Gospodinu Cooperu postavili smo par kratkih pitanja.

Molim Vas predstavite se našim čitateljima?

Moje rođeno ime je Nigel Cheez, nakon preudaje majke mijenja mi se prezime u Hands, a kad sam oženio svoju bivšu s kojom sam dobio kćer Bailie Kate, po dogovoru uzimam njezino prezime, da riješimo neprilike oko odrastanja.

U Kraljevskoj britanskoj mornarici proveo sam 23 godine odakle sam izašao s 13 medalja. Nakon kratkog vremena pozvan sam u Belgiju gdje radim za NATO na poziciji direktora odjela za sigurnosti, sedam godina. Nakon što je moja kćer nestala u Velikoj Britaniji kroz vrata mog stana doslovno provaljuju NATO dužnosnici i nakon tog dobivam otkaz bez ikakvog objašnjenja. Moram napomenuti kako je taj upad na moj privatni posjed apsolutno nelegalan jer za takvu akciju oni moraju biti unutar NATO baze.




Jedini mi je argument dala kroz telefonski razgovor Anne Lonsvile, moja agentica, a koja je rekla da sam dobio otkaz jer poduzimam sve kako bih vratio ukradenu kćer koja je tada imala osam godina. Sada živim u Zagrebu, a zaprijetili su mi ako se vratim u Veliku Britaniju da ću završiti u zatvoru.

Vi tvrdite kako Vam je Velika Britanija ukrala kćer. Kako i kada je nestalo Vaše dijete?

Gail Cooper, moja bivša žena je išla na praznike, kao i mnogo puta prije, samo se ovaj put nije vratila. Završila je u raljama Socijalne službe Velike Britanije. Naravno poduzeo sam sve, i došao do javne belgijske presude u kojoj je prvostupanjska i drugostupanjska presuda presudila kako je dijete dodijeljeno meni. Nakon što Veliku Britaniju tražim presudom belgijskog kralja Alberta da mi vrate dijete nailazim na veliki problem ignoriranja presude od strane Ujedinjenog Kraljevstva.




Dobili ste javnu presudu belgijskog suda koji od Velike Britanije traži hitno izručenje kćeri ocu. Zašto još uvijek niste dobili kćer?

Zašto? To pitanje bi ja Vama i cijelome svijetu mogao postaviti.
Nakon prijevoda belgijske presude na engleski, belgijski sudski izvršitelj je bio poslan i plaćen da sve dostavi Visokom sudu u Londonu, na što su se Englezi oglušili, a kako se upetljala socijalna služba , krenulo je sa napadima i optužbama protiv mene.
Kontaktirali smo i gospodina Iana Josepsha   koji se preko 60 godina bori za britansku djecu i pokušava spašavati britanske obitelji no što god pokušali vlasti Velike Britanije u potpunosti su se ogriješili o sve zakone svijeta te ignoriraju javnu internacionalnu presudu prema kojoj mi je dijete trebalo biti vraćeno. Dijete nisam vidio tri godine i ne znam što je s njom.

Koga ste sve kontaktirali u potrazi za kćeri? Nitko se nije oglasio, je li to znak da je sve namješteno?

Bolje pitanje bi bilo, koga nisam kontaktirao. Dok sam još imao sredstava, obilazio sam sve moguće odvjetnike u Ujedinjenom Kraljevstvu isto kao i belgijske. Obratio sam se svim belgijskim visokim dužnosnicima, pa sve do kralja isto kao i engleskim pa sve do kraljice, koja je u stvari na čelu cijelokupnog pravnog sustava.

‘Force adoptions’ odnosno prisilno posvojenje se prakticira desetljećima u Ujedinjenom Kraljevstvu i naravno da je puno toga namješteno. Djeca se kradu već 90 godina i to je istina.

Zaprijetili su Vam da se ne smijete vratiti u Veliku Britaniju, zašto?

Ako se vratim prijete mi zatvorom, jedino tako me mogu ušutkati, baciti u tamnicu i zaboraviti.
Ako ne odem u UK imam mogućnost boriti se za svoju kćer.

Povezani ste s tisućama roditelja koji prolaze isto (krađu djeteta od strane vlasti V.B.) i raspolažete sa zastrašujućim informacijama. Zašto Velika Britanija otima djecu i što čine s njima?

U tri godine borbe naravno da sam se povezao i s drugim roditeljima, točnu brojku zaista neznam, ali je puno puno njih… Britanaca ili mješanih brakova, kojima je još lakše ukrasti dijete dok drugog roditelja koji nije Britanac, jednostavno deportiraju.
Ukradena djeca koju su vlasti uzele pored zdravih i sposobnih roditelja iskorištavaju se za sljedeće:
1.pedofilija
2. sotonistički rituali
3. testiranja na razna cjepiva
4.prostitucija
5. seksualno iskoriste pa ubiju
6.novac, profit, itd,
Problem je u tome što su u Velikoj Britaniji, socijalna služba, liječnici, učitelji po školama, policija, odvjetnici, bolnice, pedijatri, psihijatri, kemijski laboratoriji, svi su oni lančano povezani, a na samom vrhu ove ritualne piramide sjedi engleska kraljica koja je pedofil kao i većina visokih dužnosnika u UK-u. I to je velika javna tajna o kojoj se ne govori zbog jedne specifičnosti koja se zove ‘GAGGING ORDER’, a prema kojemu svi koji su unutar sustava te piramide, i socijalne službe, moraju šutjeti o svemu što se događa. To je alat za ušutkavanje, a roditeljima se prijeti doživotnim zatvorom ako progovore.

Moj je slučaj specifičan jer ja imam javnu presudu belgijskog Vrhovnog suda i stoga smijem govoriti no ne smijem se vratiti u UK jer mi također prijete zatvorom.

Velika Britanija puna je pedofila i ritualnih žrtvovanja. Rekli ste mi da sve kreće od engleske kraljice. Molim Vas objasnite našim čitateljima o čemu se radi?

To nije kao piramida, to je piramida. Engleska kraljica je na čelu, pa premijer… I tako sve redom po hijerarhijskoj ljestvici. Dakle, Obiteljski zakon je ispod same kraljice i njezinog PRIVATNOG obiteljskog suda, to je njezin privatni sud, ne znam je li znate?

Prema istraživanjima “Force adoption” odnosno legalna krađa djece započela je za vladavine njezine majke kraljice Elizabeth. Vrlo je važno napomenuti kako se krađa djece, pedofilija, ritualna i sotonska žrtvovanja, porno filmovi s djecom, testiranja djece odvija preko 90 godina, a cijena jednog djeteta u Velikoj Britanije je oko pet milijuna funti. Za pedofiliju se uzimaju dječica starosti 6-8 godina kao što je bila moja Bailie Kate.

Na svojim visokim poslovnim pozicijama potpisali ste ugovor o tajnosti da ćete do kraja života šutjeti o zločinima i tajnama kojima ste svjedočili na svojim radnim mjestima. Rekli ste kako Vaše znanje može izazvati 3. svjetski rat. Sada ste spremni govoriti…

Tijekom godina, svojim radom i pozicijom, postao sam ‘Holder of Top Secret’. S ponosom sam služio svojoj kraljici, cijeloj naciji i cijelom čovječanstvu sve do momenta bešćutne ignorancije  engleskog pravosuđa i krađe mog djeteta.

Napomenuo sam da sam 22,5 godine bio u Kraljevskoj mornarici, nakon toga sedam godina u NATO-u, normalno da imam saznanja i spreman sam progovoriti, ako se ne pojavi pošteni, nekorumpirani sudac koji je voljan prihvatiti zakonsku presudu belgijskog Vrhovnog suda. Tko je u stanju vratiti moju kćer, taj će dobiti sve informacije, nebitno s koje strane jer sretan i siguran život moje kćeri je najvažniji.

Gospodin Cooper je u potrazi za svojom kćeri prevrnuo brda i doline. On napominje kako se Velika Britanija oglušila na sve zakone, na sva ljudska i dječja prava, na sve konvencije i sva međunarodna prava, ignorirajući javnu presudu belgijskog Vrhovnog suda, a koja je u našem posjedu. Oni jednostavno ukradu djecu. Spomenuo je i priču prijatelja kojima su vlasti oduzele četvero djece, a posljednje nekoliko sati od djetetova rođenja. Pitate se koji je razlog? Argument socijalne službe je taj da majka ima govornu manu i kao takva nije sposobna odgajati djecu. Na tisuće roditelja u Velikoj Britaniji prolaze isto i svi su prisiljeni šutjeti jer kad jednom dijete uđe u taj sustav, ono se ne vraća nego se iskorištava za njihove nastrane i globalne ciljeve.

Kako govori, gospodin Cooper, bivši šef NATO ogranka za sigurnost, na kraju tog lanca sjedi engleska kraljica koja je pedofil i kao takva stvara svoje zalihe djece po sirotištima, muči ih, preprodaje, siluje i žrtvuje. I što je najbitnije od svega, to je u Velikoj Britaniji potpuno javna tajna o kojoj svi govore. Roditelji pod prijetnjom zatvora i u strahu za svoju djecu prisiljeni su šutjeti iako se većina od vlasti ukradene djece nikada ne vrati svojim obiteljima. Oni jednostavno nestanu unutar sustava. Priču gospodina Nigela Coopera, ali i drugih žrtava Velike Britanije nastavljamo pratiti, a mračne tajne o kojima gospodin Cooper mnogo zna tek će izaći na vidjelo.

Autor:Zrinka K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.