Foto: Profimedia

Bivša prva dama priznala od koje bolesti pati: ‘Probudim se usred noći…!’

Autor: Hina

Bivša prva dama Michelle Obama kaže kako pati od “blage depresije” zbog ograničenja nametnutih u okviru borbe protiv pandemije covida-19 i rasnih sukoba u njezinom zemlji, kao i “hipokrizije” Trumpove administracije.

Supruga bivšeg predsjednika Baracka Obame to je rekla u podcastu objavljenom u srijedu na Spotifyju.

“Probudim se usred noći zbog toga što sam zabrinuta ili zbog toga što osjećam pritisak”, kaže ona.”Pokušavam se baviti sportom, u karanteni je bilo trenutaka kad se nisam dobro osjećala.”

Obama koja sada ima 56 godina kaže da prolazi kroz emotivne uspone i padove koje svatko osjeća i da se radi o trenucima “u kojima se ne prepoznajemo”.

“Ovo nije vrijeme u kojemu duhovno napredujemo”, dodaje ona. “Svjesna sam da prolazim kroz neku vrstu blage depresije.”

“Ne samo zbog karantene nego i zbog rasnih nemira. I demoralizirajuće je dan za danom gledati hipokriziju ove administracije.”

SAD je proteklih mjeseci poprište proturasističkih prosvjeda bez presedana potaknutih smrću crnca Georgea Floyda koji je preminuo nakon što ga je koljenom u svibnju gušio bijeli policajac.




FACEBOOK CENZURIRAO TRUMPA: ‘Podijelio je video s lažnim vijestima o koronavirusu’




Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.