Bethany (5) preminula dva dana nakon nastupa u Britain’s Got Talent

Autor: dnevno.hr

Simonu Cowellu je Bethany otpjevala 'Twinkle Twinkle Little Star', a upoznala je i neke od finalista natjecanja upravo prije finala.

Petogodišnja Bethany Fenton iz Fairforda u Engleskoj preminula je dva dana nakon što joj je ispunjena posljednja želja da pjeva glavnom članu žirija u showu Britain’ s Got Talent.

Simonu Cowellu je Bethany otpjevala ‘Twinkle Twinkle Little Star’, a upoznala je i neke od finalista natjecanja upravo prije finala.

Djevojčica je oboljela od tumora na mozgu koji nije bilo moguće operirati jer je izrastao iz unutrašnjosti mozga prema vani. Danas ujutro je preminula u bolnici Radcliffe u Oxfordu nakon iznenadnog pogoršanja stanja jučer navečer.

– Subota uvečer na Britain’s Got Talent bio je vrhunac njezinog kratkog života – rekao je obiteljski prijatelj i glasnogovornik Robin Thompson, piše Daily Mail.

Obitelj je odlučila da Bethany uživa u vremenu koje joj je preostalo nakon što su bezuspješno tražili moguće metode liječenja.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.