Atraktivna Elena postavila oglas: ‘Tražim muškarca koji će mi napraviti dijete! Ako si jak, zdrav i mlad, javi se’

Autor: T. Pšenko

"Ako si mlad, jak i zdrav, javi mi se. Moja će majka odrediti pobjednika, odnosno najboljeg među vama", napisala je atraktivna Ruskinja.

Elena Komleva, atraktivna 29-godišnja Ruskinja iz Čeljabinska odlučila se na nesvakidašnji potez. Kako bi stala na kraj jadikovkama svoje majke, ali i ostalih dušebrižnika, objavila je oglas u kojemu traži muškarca za oplodnju. Kako ističe, time želi doskočiti neprestanim majčinim upadicama o tome kada će postati majka. 

Nakon zanimljive objave, Elena je zatrpana ponudama, a odluku o najboljem donoru, budućem ocu njezina djeteta, planira prepustiti majci, javlja Daily Mail

“Bila sam zaljubljena i na kraju nesretna. Nadam se da ću pronaći muža, ali sada mi je prioritet pronaći oca za svoje dijete”, opisala je Komleva koja prije svega želi dijete.

U oglasu koji je postavila na svoju društvenu mrežu napisala je:

“Moja majka želi unučad kako bi im mogla dati svu dječju odjeću koju je naskupljala s vremenom. No, nitko me ne želi oženiti još. Stoga, ako si mlad, jak i zdrav, javi mi se. Moja će majka odrediti pobjednika, odnosno najboljeg među vama. Ona zna što mi treba”, napisala je Elena koja dodaje da se ničega ne srami i ovaj oglas ne smatra moralno upitnim. 

Autor:T. Pšenko
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.