Anonymousi objavili rat Islamskoj državi: Pronaći ćemo vas i nećemo vas nikad ostaviti na miru!

Autor: B.Biško

"Budite sigurni da ćemo vas pronaći i da vas nikada nećemo ostaviti na miru. Očekujte masivne cyber napade" govore u snimci.

Anonymousi su objavili rat protiv Islamske države, motiv su serijski teroristički napadi u Parizu u kojima je ubijeno najmanje 129 osoba.

‘Totalni rat’ proglasili su putem videa koji su,pretpostavlja se, objavili u petak navečer, piše britanski Telegraph.

“Proglašen je rat. Pripremite se. Francuzi su jači od vas i iz ovog će zvjerstva izaći još jači” priopćili su hakeri u videu te obećali da će protiv terorista pokrenuti najveću operaciju dosad.

“Budite sigurni da ćemo vas pronaći i da vas nikada nećemo ostaviti na miru. Očekujte masivne cyber napade” govore u snimci.

Podsjetimo, u terorističkim napadima u Parizu ubijeno je najmanje 129 osoba, a još ih je 350 ozlijeđeno, od kojih je 99 u teškom stanju. Napade je izvelo, sumnja se, sedam terorista.




Autor:B.Biško
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.