Albansko selo godišnje proizvede do 900 tona marihuane!

Autor: Z. T.

Lazart je selo koje se nalazi na jugu Albanije te je njezinim stanovnicima uzgajanje marihuane glavna djelatnost jer zarade i do pola milijarde eura.

Talijanska policija pokušavao otkriti područja u Albaniji na kojima je zasađena marihuana. 'Pojavile su se i fotografije na kojima se jasno vidi da selo Lazarat godišnje proizvede i do 900 tona marihuane. Albansko selo je poznato po izvozu narkotika u vrijednosti od 4,5 milijarde eura.', izjavila je albanska policija.

Kilogram vrste marihuane, kanabis sative, prosječno košta 350 eura. Dileri koji prodaju marihuanu dobivaju nagradu tako da je narkodilerima prodaju po 500 eura po kilogramu, prenosi Radio Sarajevo. Droga se najčešće šverca morskim putevima u Grčku i Italiju gdje je cijena kilograma 800 eura. Isto tako prevozi čamaca i kamiona. Lazarat je selo koje se nalazi na jugu Albanije te je njezinim stanovnicima uzgajanje marihuane glavna djelatnost pošto zarade i do pola milijarde eura.

Autor:Z. T.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.