fbpx

ALARM: PRISILILI LJUDE DA SE MIKROČIPIRAJU AKO ŽELE BITI ZAPOSLENI: ‘Pripremamo vas za dan kada će te svi morati biti čipirani!’

Autor: Zrinka K.

Vjernici će uskoro imati izbor: žig zvijeri ili progon!

Mikročipiranje stanovništva je počelo i ono što je prije nekoliko godina bila Biblijska priča koja, ne daj Bože da se ostvari, sada se ostvarila i mikročipiranje ljudi, za sada na bazi slobodne volje, vrši se u SAD-u, ali i u nekim europskim državama poput Švedske.

No, Epicenter, novi hi-tech uredski blok u Švedskoj, odlučio je mikročipirati svoje zaposlenike pa su im ugradili mikročip ispod kože! To je morao učiniti svaki zaposlenik te tvrtke kojemu su naredili želi li ostati zaposlen i sada više nije riječ o želji, nego o prisili jer bez mikročipa ispod kože nije moguće ući u zgradu.
Svaki zaposlenik da bi ušao u zgradu prisiljen je na ulaznim vratima podići ruku i dopustiti da mu skener očita čip umetnut ispod kože. Riječ je o RFID (radio-frequency identification) čipu veličine zrna riže koji je implantiran u ruku. Tvrtka najavljuje kako će uskoro svi zaposlenici, njih oko 700 koji rade u tom kompleksu, biti čipirani.


“Mi već komuniciramo s tehnologijom i to cijelo vrijeme. Danas je to malo pomiješano – trebaju nam PIN kodovi i lozinke. Ne bi li bilo lakše samo dodirivanje rukom? To je zaista intuitivno”, kaže za BBC Hannes Sjoblad koji radi za Swedish Biohacking Group i najavljuje još nešto gore. Naime, oni nikako ne žele stati na čipiranju zaposlenika svoje tvrtke već tvrde kako nas sve moraju pripremiti za svijet u kojemu ćemo svi morati imati čipove.

“Želimo vas pripremiti na razumijevanje ove tehnologije prije nego što velike kompanije i velike vlade dođu do nas i kažu nam da bi sada svi trebali biti čipirani, a što će se dogoditi jer tehnologija ide u tom smjeru, rekao je Sjoblad i napomenuo kako će čipove koristit svi, a bez čipova se neće moći obavljati ništa i time potvrdio strahove milijuna vjernika diljem svijeta koji bi se uskoro mogli naći pred izborom – Primiti žig zvijeri u desnicu i osigurati preživljavanje na ovome svijetu ili ne primiti žig zvijeri i izvrgnuti sebe i svoje obitelji Biblijski najavljenom progonu. Što biste vi odabrali?

Autor:Zrinka K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.