Al Gore je ‘podivljali seks pudl’

Autor: M.S.

U nekoliko navrata Al Gore je pokušao natjerati maserku da mu pruži usluge koje joj nisu u opisu posla, te je na kraju zbog 'podivaljalog seks pudla', kako ga je nazvala, napustila hotel.

Američki potpredsjednik Al Gore, optužen je za seksualni napad na maserku u Portalndu u saveznoj državi Ohio. U listopadu 2006. godine, potpredsjednik SAD-a u Clintonovoj administraciji je, prema napisima američkog tabloida The National Enquirer, u stanovitom hotelu Lucia unajmio masažerku za abdominalnu masažu – na kraju koje je primio ruku tada 50-godišnje maserke i pokušao je spustiti prema svom genitalnom području.

Maserka nije htjela bivšem potpredsjedniku pružiti ‘manulano zadovoljstvo’, a ovaj je na to “postao vrlo ljut”. Kad se smirio, počeo je moliti maserku za seksualne usluge, no ona nije popustila pa se počela spremati i sklapati svoj stol za masažu.

No Gore nije prestao – navodno je prišao maserki s leđa i počeo je dirati po leđima, stražnjici i prsima. Maserka svjedoči kako se uspijela istrgnuti iz njegovog stiska te kako mu je rekla da se ponaša kao “podivljali seks pudl”. Kao da to nije dovoljno, Gore je postao još nasrtljiviji i pokušao je poljubiti maserku, na što je ona napokon skupila svoje stvari i napustila hotel.

National Enquirer ima dugu prošlost s otkrivanjem seksualnih skandala u vrhu SAD-a, a baš je taj tabloid upoznao javnost s aferom Clinton-Lewinsky. No kako ne bi sve ostalo na priči bez lica, maserka se javila Enquireru i ponudila mu svoju ekskluzivnu priču i dokaze o Goreovom zlostavljanju – za milijun dolara.

Al Gore odbio je komentirati maserkine optužbe.

Autor:M.S.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.