Ahmadinedžad: Zapad iznosi laži o iranskom nuklearnom programu

Autor: hina

Iranski predsjednik reagirao je dan nakon telefonske konferencije šest svjetskih sila zaduženih za iranski nuklearni program koje su dogovarale nove sankcije Iranu.

Predsjednik Mahmud Ahmadinedžad je u četvrtak optužio zapadne zemlje da iznose laži u vezi sa spornim iranskim nuklearnim programom i optužio ih da žele spriječiti napredak Islamske Republike.

– Velike sile govore da se brinu jer bi Iran mogao izraditi bombu – rekao je iranski predsjednik u izravnom obraćanju na državnoj televiziji tijekom otvorenja brane na jugozapadu zemlje.

– Odgovaramo im da su ju oni izradili i upotrijebili – rekao je i pitao se tko bi trebao biti zabrinut.

Iranski predsjednik je govorio dan nakon telefonske konferencije šest svjetskih sila zaduženih za iranski nuklearni program o novim sankcijama Iranu zbog njegova nuklearnog programa.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.