Foto: Damjan Tadic / CROPIX

SVAĐA ZBOG UTAKMICE U SABORU! ‘Jedini radimo pauzu’: ‘Demagogiju ostavite za sebe, pa što i da smo jedini na svijetu’

Autor: M.P.

Čini se da i Sabor trese nogometna groznica jer je sabornica jutros sablasno prazna.

Šef Sabora Gordan Jandroković je zbog današnjeg okršaja Vatrenih protiv Maroka odredio stanku od 11 sati, kada počinje utakmica, do 13 sati, jer je procijenio da bi zastupnici ionako bili pred TV ekranima.

Urša Raukar Gamulin se na kraju svog izlaganja ironično zahvalila Jandrokoviću što smo ‘jedini parlament koji radi pauzu zbog utakmice’.

Jandroković je na to ozbiljno odgovorio da zaustavljaju samo na dva sata, a danas će raditi do ponoći jer se za raspravu o proračunu javilo 12 klubova i preko 30 zastupnika.

“Svoju demagogiju ostavite za sebe. Imate tekstova danas da škole u drugim zemljama imaju istu praksu kao Hrvatska, a čak i da ima posebnosti, nogomet je najkonkurentniji sport na svijetu. Hrvatska je u njemu druga, nije onda neobično da napravimo stanku, pa i da smo jedini na svijetu”.

Orešković: Vidim da je Bulj za utakmicu spreman

Dalija Orešković je Miri Bulju poručila da vidi da je ua utakmicu spreman, no je li spreman za repliku. Podsjetila ga je i da je rekao da bi raspravu o proračunu možda trebalo i odgoditi za sutra ujutro.

“Rasprava koja počinje u pola 4 služi samo tome da vladajući sakriju da proračun održi status quo”.




“Sramotno je da će rasprava početi u 15:30, jednostavno, dnevni red treba biti pomaknut sutra za 9:30”, odgovorio je Bulj.

Autor:M.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.