ŠUICA RASKRINKANA! Informatički stručnjak detaljno analizirao njene prihode: Rezultati šokantni!

Autor: Dnevno

Informatički stručnjak Marko Rakar izračunao je prihode Dubravke Šuice od 2000. godine do danas i došao do iznosa od 7 milijuna kuna i sve objavio na postu na svom Faceboo profilu:

“Gledam ukupne moguće prihode Dubravke Šuice, ona nije imala prihoda prije 2000 godine (iz čega slijedi da joj je prvo radno mjesto s 40 godina što je čudno samo po sebi). Ovaj graf predstavlja 21.000 kuna neto u doba sabora i gradonačelnikovanja i 49.850 kuna za EU parlament razdoblje. Sve skupa zajedno zbrojeno, pod pretpostavkom da niti lipe nije utrošila na bilo što drugo daje 7.099.500,00 kuna. Ovo su maksimalno optimistični iznosi, objektivno su manji (i za saborsko razdoblje ali i za EU parlament), napisao je Rakar i dodao:

– Eh sada, dio njezine imovine proizlazi iz rasta cijena nekretnina, dio prihoda dolazi od supružnika a možda je nešto i naslijedila. Ali kada imaš 5 milijuna eura nekretnina, auta i brodova onda imaš i pripadajuće troškove održavanja i posjedovanja, tako da je tih pet milijuna eura imovine nekoliko puta više od mogućih prihoda umanjenih za rashode u tom razdoblju i čine se nevjerojatnim čak i da je ona investicijski genije (a to svi znamo da nije), stoji u objavi Marka Rakara.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.