‘STRUČNJAK ZA ŽELJEZNICE’ i bivši savjetnik Uprave Hrvatskih željeznica ima novi posao! Pogađate, nema veze s vlakovima…

Autor: Dnevno

Stručnjak za željeznice, bivši savjetnik Uprave Hrvatskih željeznica i prekaljeni sindikalist Slavko Štefičar ima novi posao!

Nakon karijere u Željeznicama, zaposlen je u Ministarstvu turizma i sporta.

Imenovan je ravnateljem Uprave za održivi razvoj i konkurentnost turističke destinacije.


Na ugodnu fotelju u Ministarstvu imenovan je na mandat od četiri godine, piše Jutarnji list.

Mediji su dobili odgovor od Ministarstva u vezi njegovih kvalifikacija

“Kao član turističkog vijeća osam godina je sudjelovao u predlaganju i provedbi godišnjih programa rada Turističke zajednice grada Lepoglave i Turističke zajednice Sjeverno Zagorje. Osim navedenoga g. Štefičar posjeduje i praktična iskustva u ruralnom turizmu kao vlasnik prvog registriranog apartmana na području grada Lepoglave i tog dijela Varaždinske županije, a poslovima iznajmljivanja se bavio od 2008. do 2020. godine”, objasnili su iz Ministarstva turizma i sporta.

POZNATI KOMORAŠ

Dodali su da je Štefičar bio voditelj odjela za EU projekte i analitiku Hrvatske gospodarske komore. Time se bavio prije nego što je prešao u Ministarstvo, gdje će mu plaća, kako javlja Index, biti 25.495,75 kuna bruto.

Štefičar je inače i poznati član tri lepoglavske zajednice – Udruge Glasna kubura Kamenica, Udruge vinogradara, vinara i voćara Klopotec i UPŠV-a Kesten, gdje je član nadzornog odbora. I taj dio iz njegovov životopisa vjerojatno je, za Ministarstvo, bio dodatan motiv da ga imenuju da važnu funkciju upravljanja hrvatskim turizmom.
Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.