Foto: Guliver/Ilustracija

STRAVA I UŽAS! Dvije djevojčice brutalno masakrirale vršnjakinju, tijelo su sakrile u šumi

Autor: I.G.

U Njemačkoj je došlo do stravičnog zločina koji je šokirao javnost. Dvije djevojčice, starosti 12 i 13 godina, optužene su za ubojstvo svoje 12-godišnje prijateljice Luise, koja je pronađena s velikim brojem ubodnih rana u šumi u blizini napuštene željezničke stanice u Wildenburgu. Žrtva je bila jedna od najboljih prijateljica jedne od osumnjičenih djevojčica, a sve se navodno dogodilo nakon žestoke svađe koja je započela kada je Luise ismijavala obitelj svoje najbolje prijateljice.

Nakon što se Luise nije vratila kući 11. ožujka, njezini zabrinuti roditelji pokušali su ju nazvati na njezin mobitel, no ona se nije javila. Kasnije su prijavili njezin nestanak policiji koja je započela potragu. Tijelo 12-godišnjakinje pronađeno je sljedećeg popodneva prekriveno ubodnim ranama.

Djevojčice su, kako tvrdi šef odjela za umorstva Florian Locker, priznale zločin, a sada su izdvojene iz obitelji i škole te smještene u državnu ustanovu. Policija vjeruje da je 13-godišnja osumnjičenica natjerala mlađu osumnjičenicu da sudjeluje u zločinu.

Tužitelj Mario Mannweiler ističe kako motiv za ovako stravičan zločin ne mora biti vidljiv odraslim osobama te da su “neke emocije igrale ulogu”. Ostaje nejasno zašto su djevojčice otišle u šumu nakon zločina. Nakon što su ubile Luise, dvije su se djevojčice vratile u kuću 13-godišnjakinje, a ona je potom nazvala Luiseine roditelje i rekla da je otišla kući.

Istraga je u tijeku, a policija traži oružje kojim je počinjen ovaj stravičan zločin. Javnost je zgrožena ovim događajem, a roditelji, prijatelji i poznanici žrtve su u šoku i tuzi, piše Mirror.

Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.