snimio naš čitatelj

STRAŠNA PROMETNA NESREĆA U DUBRAVI Na zebri naletio na pješakinju, poginuo na mjestu

Autor: Sanja Plješa

U tijeku je policijski očevid na zagrebačkoj Aveniji Dubrava, nakon što se pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima, prije pola sata automobil zabio u stup javne rasvjete.

Pritom je vozač tog auta naletio na mlađu žensku osobu koju je odbacio desetak metara dalje.

Nesreća se, kako doznajemo, prema prvim informacijama dogodila na samoj zebri oko 13.30 sati, a poziv u pomoć svjedoci tragedije odmah su odaslali na 112.
snimio naš čitatelj

Na mjestu nesreće trenutno su osim policije i djelatnici Hitne pomoći te zagrebački vatrogasci koji pomažu unesrećenog izvući iz vozila van.

Kako se doznaje, vozač je na mjestu ostao mrtav, dok je pješakinja koja je prema izjavama očevidaca, pokušavala prijeći kolnik na zebri, u teškom stanju kolima Hitne pomoći prevezena u bolnicu.

Okolnosti koje su dovele do nesreće tek se trebaju utvrditi odnosno je li vozaču pozlilo u vožnji ili je kriva nepažnja.

“Strašan se čuo krik nakon udarca. Kad sam se okrenuo, vidio sam da je auto bio zabijen u stup i da se odbio o njega. Unutra je bio stariji gospodin koji je naletio na pješakinju koja je pokušavala prijeći zebru i mislim da je imala zeleno na semaforu”, rekao je za Jutarnji list jedan svjedok.

Uskoro opširnije…




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.