Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL/ilustracija

STRAŠNA NESREĆA U ZAPREŠIĆU! Na motoru poginuo maloljetnik bez vozačke dozvole!

Autor: Dnevno

U Jakovlju, nedaleko od Zaprešića, jučer oko 17.30 sudarili su se maloljetni vozač motocikla i vozač Renault Megana kojim je upravljao 48-godišnjak, javlja zagreb.info.

Mladić koji je vozio prije stjecanja prava na upravljanje vozilima A kategorijom neregistriranim motociklom marke Kawasaki KLE 500 prešao je na sjevernu kolničku traku namijenjenu kretanju vozila iz suprotnog smjera gdje je naletio na automobil zagrebačkih registarskih oznaka.

Kako bi izbjegnuo automobil, skrenuo je u desno gdje je udario u metalnu zaštitnu ogradu i bočnu zapreku. Nakon naleta, motocikl je udario u betonsku ogradu.

U prometnoj nesreći smrtno je stradao maloljetnik, a tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. Lakše je ozlijeđen 18-godišnji putnik iz vozila, a liječnička pomoć mu je pružena u KB Sveti Duh.

 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.