fbpx

ŠTO SE TO UPRAVO DOGODILO? Incident iza Medvedovih leđa dok je davao izjavu: Čovjek u pozadini zaprepastio sve prisutne

Autor: Dnevno.hr

Nakon velikog nevremena u Čazmi, u taj grad je stigao ministar hrvatskih branitelja i potpredsjednik Vlade Tomo Medved:

“Možemo konstatirati da se radi o zaista velikoj elementarnoj nepogodi i na određeni način u nekim segmentima i o stanju katastrofe.”, rekao je između ostalog.

Zahvalio je gradonačelniku, županu i svim službama koje su odmah počele uklanjanje šteta, a kako je nešto ranije gradonačelnik Dinko Pirak kazao da je u nevremenu ozlijeđena i jedna djevojčica, odmah prevezena u Kliniku za dječje bolesti u Zagrebu, Medved je dodao: “Želimo ozlijeđenoj djevojčici što brži oporavak.”


Što mu bi?

Za vrijeme izjave ministra Medveda, u pozadini je jedan muškarac nasrnuo na gradonačelnika.

“Odmah u trenutku nesreće je ostvaren kontakt…”, nastavio je potom ministar Medved, da bi iznenada muškarac iza njih, koji je i prije toga nešto govorio snažno odgurnuo gradonačelnika. Uskočilo je nekoliko policajaca kako bi primirili građanina, a Medved je nastavio govoriti kako je ostvaren kontakt…: “… sa svim službama koje sudjeluju u sanaciji posljedica potresa.”

Ministar je dalje rekao da je Ravnateljstvo Civilne zaštite pripremilo potreban broj agregata, zaštitnih folija, da su i Robne rezerve započele s nabavom dodatne opreme, prvenstveno folija za pokrov.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.