Foto: Marko Todorov / CROPIX

ŠTO SE GUŠTALO, GUŠTALO SE: Ljeto odlazi, pripremite veste i kape! Stigla velika prognoza, čeka nas novo doba

Autor: Dnevno.hr

Sljedećih nekoliko dana očekuje se prilično nestabilno vrijeme. Tako će jutros u većini krajeva u unutrašnjosti biti pretežno oblačno, ponegdje uz kišu, lokalno i grmljavinu, dok će u Dalmaciji biti barem djelomice sunčano.

“Od sredine dana sa zapada smanjenje naoblake, no na jugu zemlje oblačnije uz mjestimičnu kišu, ponajprije u zaobalju.

Bit će i vjetra

Vjetar slab, prolazno i umjeren sjeverni i sjeverozapadni. Na Jadranu prijepodne umjeren jugozapadni i jugoistočni vjetar koji će popodne okretati na buru i jačati”, piše DHMZ.

Najviša dnevna temperatura zraka između 15 i 19, a na Jadranu te u unutrašnjosti Istre i Dalmacije od 20 do 24 stupnjeva Celzijevih.

Kako piše DHMZ, sutra nas očekuje pretežno sunčano vrijeme, povremeno s umjerenom naoblakom. Ujutro u unutrašnjosti kratkotrajna magla mjestimice.

Vjetar uglavnom slab, a u Slavoniji ponegdje umjeren sjeverozapadni. Na Jadranu slaba do umjerena, podno Velebita krajem dana i jaka bura.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.