Osijek, 050418. Fotografije KBC Osijek, ravnatelja bolnice Zeljka Zubcica i glavne sestre Nevenke Begic. Na fotografiji: park i zgrada internog odjela. Foto: Vlado Kos / CROPIX -Tportal-

ŠTO SE DOGAĐA U VINOGRADSKOJ? Zaražen i šef anestezije! Testiraju se svi pacijenti s intenzivne

Autor: Dnevno

Na koronavirus je pozitivan i pročelnik Zavoda za anesteziologiju, intenzivnu medicinu i liječenje boli KBC-a Sestre milosrdnice, piše 24sata. Sada u bolnici vlada opsadno stanje jer je zaraženi pročelnik s mnogim kolegama bio u kontaktu, kao i s pacijentima.

Dr. Zovak, ravnatelj bolnice, navodi kako se testiraju svi kolege i pacijenti s intenzivne te da će prava slika biti jasnika danas u večernjim satima.

U ovom trenutku nitko nema simptome bolesti, hitni prijem pacijenata funkcionira, a veliki broj zaposlenika je u samoizolaciji.

Mladi specijalizant Zavoda za dijalizu KBC-a Sestre milosrdnice pozitivan je na koronavirus pa je sada zbog toga 160 zaposlenika bolnice u samoizolaciji, potvrdio je ravnatelj Vinogradske prof.dr. Mario Zovak za 24sata.

“Istina, veliki je broj zaposlenika sada u samoizolaciji, no s obzirom da smo maksimalno smanjili broj hladnih prijema, imamo dovoljno osoblja. Situaciju sa Zavodom za dijalizu već smatramo riješenom. Ujedno, organizirali smo kompletno bolničko osoblje u dva tima, na način da jedan tim radi dva tjedna, a drugi je za to vrijeme kod kuće. Zbog takve organizacije imamo drugi tim sada spreman da preuzme posao od ekipe koja je posljednjih dana bila u bolnici”, rekao je Zovak.

DRAMA U VINOGRADSKOJ BOLNICI! Specijalizant ima koronu,160 radnika u izolaciji!




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.