ŠTO SE DOGAĐA? U posljednjem tjednu u Zagrebu nestalo pet osoba, svi iz istog kvarta!

Autor: dnevno/zg.info

Na stranicama Nacionalne evidencije nestalih osoba došli smo do podatka kako je u posljednjih 7 dana nestalo čak pet osoba sa zagrebačkog područja. Jedan od nestalih, Mario Žorić danas se javio policiji, tako da se trenutno traga za još četvero.

S adrese u Vinogradskoj ulici jučer je nestao Mirko Đurić koji inače živi u Bersečkoj ulici. Ovaj muškarac ima 60 godina i hrvatsko državljanstvo. Visok je 175 cm i srednje je tjelesne građe, a jučer se uputio u nepoznato odjeven u tamni radni kombinezon.

Baš kao za Mirkom, policija traga i za Anom Mihajlović koje je nedavno napunila 18 godina. Ana je srednje tjelesne građe i ima smeđe oči, a u trenutku nestanka bila je odjevena u sivo crnu majicu, traperice i crne tenisice. U Zagrebu se udaljila s adrese u Ulici svetog Mateja.

Voldin Željko nestao je 12. svibnja 2020. godine. Ovaj hrvatski državljanin nestao je nakon što se udaljio s adrese u Ulici Sveti Duh u Zagrebu, a prijavljeno prebivalište mu je u Zaprešiću. Željko je rođen 1969. godine i srednje je do jače tjelesne građe.




Posljednja nestala osoba u posljednjih 7 dana je Darko Špehar koji je rođen u travnju 1984. godine. Iako mu je prebivalište inače u Saborskom, nestao je iz Vinogradske ulice u Zagrebu. Srednje je tjelesne građe, a ima smeđe oči i kosu.

 




Autor:dnevno/zg.info
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.