Foto: Goran Mehkek / CROPIX

(VIDEO) Stiže još jedan konkurent! Pernar u utrci za Pantovčak! Otkrio je pikantan detalj

Autor: Dnevno/Dr. K.

Ivan Pernar je preko Facebooka objavio ono što je najavio još kada je napustio Živi zid – kandidirat će se za predsjednika Republike Hrvatske.

”Pozivam hrvatski narod da odbaci dilemu lažnog izbora između Kolinde i Milanovića i da odabere jedinog kandidata koji će se boriti za većinu u našem društvu”, napisao je Pernar.

”Samo ih s vašom podrškom mogu nadigrati”, objavio je prije toga, a nakon najave Milanovićeve kandidature napisao je da će mu on biti jedan od protukandidata.

Za dnevnik.hr poručio je da je Zoran Milanović pokazao što može u trenutku kad je SDP imao predsjednika države, Sabora i Vlade. ”Njegova politika bila je osuđena na izborima i on je iz politike izašao kao gubitnik. Sada pak on pokušava nametnuti narodu lažni izbor između Kolinde i njega, iako oboje služe istom globalnom sustavu koji tlači našu zemlju”, rekao je Pernar.

 

JEDINI SAM KANDIDAT KOJI SE BORI ZA INTERESE VEĆINE GRAĐANA




/ODBACITE DILEMU LAŽNOG IZBORA IZMEĐU KOLINDE I MILANOVIĆA/Pozivam hrvatski narod da odbaci dilemu lažnog izbora između Kolinde i Milanovića i da odabere jedinog kandidata koji će se boriti za većinu u našem društvu.

Gepostet von Ivan Pernar am Dienstag, 18. Juni 2019




Autor:Dnevno/Dr. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.