Foto: Damir Krajac / CROPIX

POLICIJA PREGLEDALA ZAGREBAČKI TRGOVAČKI CENTAR! Dojava je bila lažna, centar ponovno otvoren za djelatnike i posjetitelje

Autor: Dnevno.hr/D.R.

Zbog dojave o bombi policija je oko 14 sati ispraznila trgovački centar Avenue Mall. Nakon što je policija pregledala prostore novozagrebačkog centra, oko 16.15 sati pretraga je završila te je centar opet otvoren za djelatnike i posjetitelje.

Ovo je već druga dojava o eksplozivnoj napravi u zagrebačkim trgovačkim centrima. Podsjetimo, prošlog mjeseca uznemireni su kupci u Arena centru, no srećom radilo se o lažnoj uzbuni.

Pred Avenue Mall je došao zamjenik gradonačelnika Luka Korlaet koji je rekao: “U Avenue Mallu je bila dojava o bombi. Policija je odmah poslala na teren priotehničare. U trenutku dojave u centru je bilo oko 1000-1500 ljudi. Trenutno ne mogu ni oni koji su parkirani u garaži izaći”, rekao je zamjenik zagrebačkog gradonačelnika.
Ubrzo se oglasila i Pu zagrebačka službenim priopćenjem, koje prenosimo u cijelosti: “Danas, 18. svibnja oko 13.45 sati Policijska uprava zagrebačka zaprimila je dojavu o mogućoj postavljenoj eksplozivnoj napravi u trgovačkom centru u Aveniji Dubrovnik. Na mjesto događaja odmah su upućeni policijski službenici kako bi poduzeli mjere i radnje s ciljem zaštite sigurnosti građana. U tijeku je detaljan protueksplozijski pregled”.

Autor:Dnevno.hr/D.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.