Stier novom objavom nije ostao dužan HDZ-ovcima: Evo što im je poručio

Autor: Dnevno

Nakon što je HDZ pozvao Davora Ivu Stiera da “javno kaže podržava li izljeve govora mržnje i prijetnji”, što je uslijedilo nakon Stierovog komentara na medijske napise da će HDZ sankcionirati one koji prijete na društvenim mrežama – Stier se ponovno oglasio na svom Facebook profilu.

“Želimo graditi Hrvatsku temeljenu na slobodi, ne na kontroli. Ako je netko tuđu slobodu ugrozio, zakon predviđa primjerenu kaznu. Nisam osobno upoznat sa slučajevima prijetnje, ali ako netko zna za njih, već ih je morao prijaviti nadležnim državnim institucijama. I ne smije se širiti strah. ‘Ne bojte se’ bila je ohrabrujuća poruka Svetog Ivana Pavla II. Ona mi je najdraža, ali prikladna je i ova Franklina Delana Roosevelta: ‘Ne trebamo se bojati ničeg osim straha'”, napisao je Davor Ivo Stier u najnovijoj objavi na Facebooku.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.