Foto: Zeljko Hajdinjak / Cropix / Ilustracija

STAVIO DIJETE NA NIŠAN! Užas u Vinkovcima: Naoružan do zuba krenuo sumanuto prijetiti, policija pronašla cijeli arsenal

Autor: Dnevno.hr

Jednomjesečni istražni zatvor određen je 47-godišnjaku koji je prošlog četvrtka u Vinkovcima pijan vatrenim oružjem prijetio djetetu, inače bliskoj osobi. Muškarac je policiji predao pištolj ručne izrade, a pretragom njegova doma i drugih prostorija pronađene su i tri puške.

Iz vukovarsko-srijemske policije u ponedjeljak su poslali priopćenje u kojem se navodi kako su protiv njega podnijeli prijavu zbog sumnje da je 20. listopada u alkoholiziranom stanju počinio kazneno djelo prijetnje prema bliskoj osobi – djetetu, kao i zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Policiji predao pištolj ručne izrade

Nakon dolaska policije, uhićenik je predao pištolj ručne izrade i 74 komada streljiva sa pancirno-zapaljivim zrnom.

Policija je idući dan pretražila njegov dom i druge prostorije te dva automobila i pronašla poluatomatsku i repetirajuću te zračnu pušku s ukupno 1107 komada pripadajućeg streljiva raznog kalibra.

Rješenjem istražnog suca 47-godišnjaku je određen jednomjesečni istražni zatvor te je predan u Zatvor u Osijeku.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.