fbpx
Foto: Marko Posavec / Glas Podravine / CROPIX, Ilustracija

‘ŠTA JE, JE*O VAM MATER KOJA VAS JE OKOTILA! Gospođa Doroteja zgranula čak i policajce: ‘Gdje ste vi bili dok sam se ja borila’

Autor: Dnevno.hr

Gospođa Doroteja (60) ovih je dana doznala presudu zbog vrijeđanja policajaca Tomislava i Marina, koji su je vidno pijanu zatekli u parku u Koprivnici.

Kaos se odigrao lani u ožujku, i to usred bijela dana, kada je gospođa “napuhala” 1,89 promila.

“Vrijeđala je i omalovažavala policijske službenike Tomislava i Marina riječima: ‘Pi*ka vam materina! Šta ti imaš s mojom osobnom?‘. Nakon toga, istog dana u 17.45 sati u prostorijama policije nastavila je s uvredama.


Govorila im je: ‘Šta je? Pi*ka vam materina! Da vam je*o bog mater koja vas je okotila! Gdje ste vi bili dok sam se ja borila, a sada mi dajete da pušem tu u nešto? Nisam se ja za to borila, balavci jedni!”, navodi se u presudi, doznaje Danica.

‘Kriva sam!’

Doroteju su nakon verbalnog ispada policajci odveli na triježnjenje, a tada je shvatila da je ipak pretjerala.

Na sudu je priznala sve što joj se stavlja na teret i izrazila žaljenje.

Sutkinja ju je proglasila krivom i kaznila s 90 eura. No, kako je dva dana provela u pritvoru, mora platiti tek 10 eura kazne.

Ako pak plati u roku od 30 dana od pravomoćnosti presude, mora podmiriti tek 6,66 eura. Uz to, dužna je podmiriti i 30 eura troškova prekršajnog postupka. Presuda je nepravomoćna i gospođa Doroteja na nju se može žaliti.

 
Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.