FOTO: Screenshot

SRBIN KOJEG HRVATSKA OBOŽAVA OPET LUDUJE PIJAN: Milojko rastura Vučića i Šešelja, a u slobodno vrijeme izaziva kaos na cesti!

Autor: Dnevno

Sportski komentator Milojko Pantić (73) uletio je pijan svojim “Ford Focusom” u pješačku zonu jučer u Pećincima.Pantić se uspio zaustaviti tek kada se popeo automobilom na betonsku pregradu, a nakon prometne nesreće alkotestiranjem mu je utvrdjeno 1,61 promila alkohola u krvi.

On se svojim automobilom, nešto prije 22 sata kretao Školskom ulicom u Pećincima i prilikom dolaska na raskrižje sa ulicama Posavskog odreda i Braće Krstić nastavio kretanje voziliom ravno, ušao u pješačku zonu i popeo se na betonsku pregradu koja se nalazi tu i zaustavio se na njoj.

U prometnoj nesreći na svu sreću nitko nije ozlijeđen, uključujući i muškarca koji je bio s njim u vozilu.

Ekipa prometne policije obavila je očevid, a Pantic je odveden na trežnjenje u policijsku stanicu.

Podsjetimo, ovo nije prvi put da je Pantić u alkoholiziranom stanju napravio incident.

Naime, on je priveden i 5. maja prošle godine na Brankovom mostu, poslije sudara sa terencem interventne jedinice. Pantić je tada vozio sa 1.73 promila alkohola u krvi, javlja Kurir.

Podsjetimo, Milojko Pantić, čuveni je sportski novinar i jedan od najvećih kritičara aktualnog srbijanskog državnog vrha. Nakon niza kritike na račun predsjednika Aleksandra Vučića, u posljednjem se obraćanju javnosti vrlo neugodno obrušio na Vojislava Šešelja, što se Hrvatima izrazito svidjelo.




(VIDEO) SRBIN KOJEG HRVATSKA OBOŽAVA: Milojko ‘rasturio’ Vučića i Šešelja!

SLAVNI SRPSKI SPORTSKI KOMENTATOR IZAZVAO BIZARNU NESREĆU! Milojko Pantić napravio kaos autom




 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.