SRBIJA POSTAJE POLICIJSKA DRŽAVA? Kurir javlja: Uhićena novinarka je lagala! Ovo je stvarno stanje zaliha u bolnici!’

Autor: Dnevno

Novinarka Ana Lalić koja je sinoć privedena u Novom Sadu zadržana je u pritvoru, a danas je puštena javlja Kurir koji osuđuje novinarku i proziva je za neodgovornost.

Osim toga, ovaj portal piše kako je novinarka zaista lagala, kao dokaz nude pregled stanja na jednom listu. Na tom listu stoji da je prema pregledu stanju zaliha u KC Vojvodina 02.04 2020. godine na stanju 6.210 maski, 254.450 rukavica, 726 vizira i 2.150 kombinezona. Navode da distribucijski centar KC Vojvodina ima 176.080 maski, 209.600 rukavica, 700 vizira i 2.000 kombinezona, desetke tisuća zaštita za cipele.

Foto: Kurir

Novinarka je uhićena radi objavljivanja netočnih informacija da KC Vojvodina ima problem s nedostatkom osnovne opreme i da se radi u potpuno kaotičnim uvjetima.

I sama novinarka je komentirala situaciju i poručila je kako potpisuje sve što je napisala u tekstu jer postoje svjedoci, a poslala je i pitanja Kliničkom centru Vojvodine i pokrajinskom Sekretarijatu za zdravstvo na službene email adrese. Zvala je više puta i PR- KCV, koji se nije javljao na telefon.

“Čim je tekst objavljen na portalu, počele su da mi stižu reakcije od medicinara i njihovih porodica preko prijatelja i poznanika, uz tvrdnje da je još gore nego što sam pisala, javljala se i žena iz Kikinde koja je zabrinuta za kćerku koja radi u KCV. Sve te poruke su u mom telefonu, i policija i tužilaštvo mogu da ih vide”, rekla je Ana Lalić.

 

U SRBIJI UHIĆENA NOVINARKA: U zatvor su je poslali zbog teksta o nedostatku opreme u bolnici!




 

 




 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.