Photo: Srdjan Ilic/PIXSELL

SRBIJA LINČUJE MILOŠEVIĆA! Izložen je brutalnim napadima: Pogledajte što mu rade! Vulin ne može doći k sebi

Autor: Dnevno

Srpski Ministar obrane Vulin ostao je zatečen informacijom da će novi potpredsjednik hrvatske vlade Boris Milošević prisustvovati obilježavanju akcije “Oluja”.

“Ne vjerujem da je moguće da Srbin dođe na proslavu dana kada su iz Hrvatske protjerali 250.000 Srba, dana kada su ubili preko dvije tisuće Srba, dana kada su na Petrovačkoj cesti pobili djecu u izbjegličkoj koloni. Ne vjerujem da je to moguće. Kada budem vidio tek ću onda povjerovati. Do tada, ostajem u uvjerenju da nema Srbina koji će proslaviti istrebljenje Srba iz Hrvatske”, izjavio je ministar obrane Aleksandar Vulin komentirajući najavljeni odlazak člana SDSS-a i potpredsjednika hrvatske vlade Borisa Miloševića u Knin na obilježavanje godišnjice akcije “Oluja”.

Inače, vrh srbijanske politike snažno osuđuje Miloševićevu odluku otkako se u javnosti pojavila informacija da je izvjesno kako će Milošević ove godine ići u Knin. Osim toga, izložen je izrazitim napadima i osudama većine tamošnjih medija. Naslovnice su prepune zgražanja. S druge strani hrvatski mediji i javnost govore o povijesnom iskoraku, dobrodošlom gestom koja bi mogla promijeniti retoriku vezanu uz Domovinski rat i traumu koju ova dva naroda svako iz svojih razloge nose.

DODIK SE PROTIVI ODLASKU MILOŠEVIĆA U KNIN: ’Još nisam informiran da je to definitivno’

SRBI PODVOJENI OKO MILOŠEVIĆEVA ODLASKA U KNIN: ’Ne, to nije dobro’, ’Valjda on zna šta je dobro za Srbe’




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.