Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

SRBI SE RUGAJU TOMAŠEVIĆU: Na Pantovčaku odudarao, u objavi pisalo: ‘A gradonačelnik Zagreba ko bogec, kaj nema za cipele, hlače i kaput?’

Autor: L.B.

Prilikom posjeta francuskog predsjednika Emmanuela Macrona, na Pantovčaku se susreo u četvrtak s predsjednikom Zoranom Milanovićem, gdje je, među ostalima, prisustvovao i zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević, kojemu su se, potaknuti objavom na Instagramu, narugali srpski mediji.

Naime, dok je stajao u protokolu, Tomašević je odjećom odudarao od ostatka, što su neki primijetili.

Prilikom svečanog prijema, Tomašević se nije odrekao svoje omiljene obuće, pa je uz crno odijelo, bijelu košulju i plavu kravatu, obuo crne tenisice.

Pa tako su za zagrebačkog gradonačelnika i njegovu pojavu na prijemu francuskog predsjednika komentirali: “NEMA ZA CIPELE, PANTALONE I KAPUT?” Zagrepčani se propisno obrukali na dočeku Makrona!”




Autor:L.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.