Foto: Pixabay

SPRIJEČITE NESTAŠICU! Riječki KBC i Crveni križ preklinju građane za pomoć

Autor: I.K.

Kronični nedostatak svih krvnih grupa, potaknule su Crveni križ Rijeka i tamošnji KBC na javni apel građanima na odaziv darivanju krvi na na Kliničkom zavodu za transfuzijsku medicinu KBC-a Rijeka. Rijeka pozivaju građane, davatelje krvi i one koji će to postati, da zbog nedostatnih zaliha hitno daruju krv na Kliničkom zavodu za transfuzijsku medicinu KBC-a Rijeka.

“U Zavod se na darivanje krvi može doći danas (25. 5.) i u četvrtak (26. 5.) do 19 sati te u petak (27. 5.) od 8 do 15 sati”, pozvali su na službenim stranicama KBC-a Rijeka.

Dodaju i kako zainteresirani mogu dobiti dodatne informacije na besplatni telefon za darivatelje krvi 0800 200 221 ili kontaktirajući izravno riječki Klinički zavod za transfuzijsku medicinu (051/658-352) ili Odsjek darivatelja krvi pri riječkom društvu Crvenog križa (051/213-873).

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.