Facebook: Andro Krstulović Opara

Splitski SDP osudio napad na gradonačelnika Krstulović Oparu

Autor: Dražen Krajcar

Splitski SDP osudio je napad na gradonačelnika Andru Krstulovića Oparu, koji se dogodio u petak kasno navečer, i smatra da se na sjednici Gradskog vijeća što prije treba raspravljati o stanju sigurnosti u Splitu.

“Bezrezervno i najoštrije osuđujemo napad na gradonačelnika našega grada Andru Krstulovića Oparu”, stoji u kasno sinoć objavljenom priopćenju koje je potpisao predsjednik SDP-a Split Goran Kotur.

Smatramo, ističe Kotur, da se na dnevni red sjednice Gradskog vijeća Splita što prije treba staviti rasprava o izvješću Policijske uprave Splitsko-dalmatinske o stanju sigurnosti u Gradu Splitu.

Naime, dodaje se u priopćenju, u rujnu prošle godine Gradsko vijeće je na tematskoj sjednici o stanju sigurnosti u Splitu zaključilo da u drugom kvartalu svake godine ta tema bude na dnevnom redu.

Splitska je policija u petak kasno navečer izvijestila da je u Ulici Solurat napadnut muškarac, ne navodeći njegovo ime, te da nije zatražio liječničku pomoć.

Portal Dalmacija danas pozivajući se na neslužbene izvore navodi da je riječ o gradonačelniku Andri Krstuloviću Opari, kojega su dvojica mladića najprije vrijeđala, a zatim ga je jedan od njih udario.

INCIDENT U SPLITU: Dvojica mladića udarili gradonačelnika Andru Krstulovića Oparu!




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.