Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX

Splitski HSP: ‘Gradonačelniče Opara, GUP donosi 2.300 radnih mjesta!’

Autor: Dnevno

Hrvatska stranka prava Split objasnila je značaj GUP-a Splita navodeći kako su prije dva dana uputili prioćenje u kojem su se osvrnuli na predizborno obećanje aktualnog gradonačelnika Krstulovića Opare da će odmah na početku mandata krenuti s razvojnim GUP-om.

“Dovoljno je pogledati ove brojke i sve će nam biti jasno”, navode u priopćenju.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

” Prije dva dana uputili smo priopćenje u kojem smo se osvrnuli na predizborno obećanje aktualnog gradonačelnika Andre Krstulovića Opare da će odmah na početku mandata krenuti s razvojnim GUP-om Splita. Naravno da od toga nema ništa, baš kao što ništa nema niti od Žnjana, Dračevca, Kopilice, Istočne obale i još mnogih drugih razvojnih projekata kojima se Opara razbacivao u kampanji.

Ponukani mnogobrojnim upitima naših sugrađana željnih preciznih informacija vezanih uz GUP pokušat ćemo ukratko pobliže objasniti značaj GUP-a Splita.

Iskazano brojkama to bi izgledalo ovako:




Dovoljno je pogledati ove brojke i sve će nam biti jasno. Donošenjem i provođenjem GUP-a Split bi se u gospodarskom smislu preporodio, otvorila bi se mnogobrojna nova radna mjesta, a gradska blagajna bila bi punija.

Gradonačelnik Opara samo treba shvatiti (u što sumnjamo) da se donošenjem GUP-a nikome ne čini šteta, već naprotiv da je to prilika da investitori, građani i Grad Split zakorače u jedno bolje i uspješnije razdoblje.

Potrebno je istaknuti činjenicu da gotovi dokument GUP-a stoji u ladici gradonačelnika Opare već tri godine, iako je dobio dozvole svih nadležnih ministarstava. Procedura koju treba odraditi vrlo je jednostavna, a podrazumijeva stavljanje prijedloga GUP-a na dnevni red sjednice Gradskog vijeća te usvajanje od strane istoga.




Ovim putem pitamo Gradonačelnika i njegovog koalicijskog partnera zbog čega se to još uvijek nije dogodilo.

Gradonačelniče Opara, Split je glavni!

Primijetili? Opara otkrio što zaista misli o pozdravu ‘Za dom spremni’

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.