Foto: Ilustracija

ŠOKANTNO! Dječak (5) u vrtić donio vrećicu s heroinom: ‘Zbog nje se osjećam kao superheroj’

Autor: Dnevno

Benny Garcia iz Massachusettsa priznao je da je kriv jer je njegov petogodišnji sin u školu donio vrećicu s heroinom i rekao svojoj učiteljici da kada proba tu drogu osjeća se kao superheroj.

Otac je u petak osuđen za posjedovanje droge i nebrigu za dijete. Njegov je sin došao u vrtić s plastičnom vrećicom na kojoj je bila sličica Spider-Mana, a sadržaj vrećice nepoznat. Maleni je rekao da ga prah pretvara u superheroja, a tvrdi da je vrećicu pronašao u svom dnevnom boravku.

Morali su ga iz škole odvesti u bolnicu jer je vrećicu ugurao u usta, ali izvukao se bez posljedica. U međuvremenu, policija je kontaktirala njegovu majku i pretražili su njezin stan. Njegov otac spavao je na kauču u svom stanu s vrećicama bijelog praha ispod kauča. U dokumentima sa suda piše kako su pronašli 200 vrećica heroina i kokaina u stanu, kako piše Večernji list.

Maleni dječak udaljen je od obitelji i sada je u domu za nezbrinutu djecu. Policajac James Albert iz postaje Holyoke, koji je radio na slučaju, rekao je za The Daily Gazette: “Dječak obožava Spider-Mana. Naši su policajci baš bili zatečeni slučajem. Nismo se još susreli s ovako čime.”

 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.