ŠOKANTNA SNIMKA IZ PODSUSEDA! Maloljetnici se iživljavali nad beskućnikom: Tjerali ga da klekne! Napadači se ispričali!

Autor: N.K

Društvenim mrežama proširila se se snimka napada na beskućnika u Podsusedu od strane grupe mladića. Žrtva je Marijan Majcelić (58) zvani Febo, a na snimci se vidi kako ga grupa maloljetnika maltretira ispred lokalnog Konzuma.

Iz zagrebačke policije za 24 sata rekli su kako znaju za događaj te da traže odgovorne osobe, kao i žrtvu.

Febo je za 24 sata ispričao kako ga nitko nije udario i da su ga samo gurnuli.

Tijek događaja

“Daj se makni, ja gledam svoj posao”, rekao je Febo obrijanom mladiću na snimci. U rukama je držao kartonsku kutiju, a drugi mladić u smeđe-maslinastoj jakni odmah nakon toga snažno odguruje nesretnog Febu koji pada na tlo zajedno s kutijom.

Nakon toga se čuje kako mu dobacuju uz psovke. “Ajde još jednom reci za mamu nešto”.

Pomogli mu skupiti stvari

Dok je Febo skupljao stvari s poda, mladić koji snima poziva prijatelje da puste čovjeka na miru. “Nemojte, dečki, ajde, idemo. Idemo, dečki!”. Nakon čega se snimka završava, a jedan od napadača pomaže pokupiti stvari koje su Febi pale na pod.

Febo je za 24 sata rekao kako ničim nije isprovocirao napad te da su mladići netom prije toga razbijali flaše u parkiću te da su vjerojatno imali deset boca pelinkovca.




Ljudi ga dobro znaju i ogorčeni su

Kartonsku kutiju je nosio jer ga je zaposlenica obližnjeg kioska zamolila da je baci u smeće.

Njega dobro poznaju stanovnici kvarta i zbog ovog slučaja su ogorčeni.

Tjerali ga da klekne?

Poznanik napadača kaže kako su mladići bili na nekoj “oproštačjci”. Jedan od njih zaletio se na Marijana i gurnuo ga, a pridružio mu se i drugi te su ga opet gurnuli. Potom su mu naredili da klekne, što je on odbio. Nakon svega su mu ipak pomogli sakupiti stvari i posjeli su ga.




Napadači se ispričali

Kako piše 24 sata, dva mladića koja su napala Marijana, oglasila su se na društvenoj mreži i ispričala se za napad. Jedan od njih tvrdi kako su bili alkoholizirani te da oni koji ga znaju dobro znaju da “ne mlati bespomoćne”.

Navodno zbog svega prima prijetnje, a kada je sutradan došao u Podsused ispričati se, dečki iz kvarta mu nisu dali blizu. Rekao je da je spreman javno se ispričati Marijanu i da ga roditelji tako nisu odgojili.

Autor:N.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.