Screenshot, izvor: Daily Mail

ŠOK U RODILIŠTU! Žena mislila da nosi blizance: Umjesto toga rodila bebu s dvije glave i jednim srcem

Autor: Dnevno

Babita i Jasvant Ahrivar ostali su šokirani kad su vidjeli svoje novorođenče. Za vrijeme cijele trudnoće ovome su bračnome paru iz Indije govorili da čekaju blizance. Dvadesetjednogodišnjakinja je 23. studenog rodila, ali ne dvije, već samo jednu bebu koja ima dvije glave, tri ruke i jedno srce.

“Ne možemo vjerovati svojim očima, šokirani smo. Svi su šokirani kada vide naše dijete”, rekao je otac u izjavi za medije.

I doktori koji su prisustvovali porođaju, rekli su da nikada ništa slično nisu vidjeli. Pretpostavlja se da je riječ o rijetkoj modifikaciji blizanačke trudnoće u kojoj blizanci dijele sve vitalne organe, uključujući i srce.

Novorođenče je pod nadzorom doktora i za sada se ne zna da li će biti moguće izvesti bilo kakvu operaciju, ali se strahuje da nemaju mnogo šanse za život, piše “Daily mail“.

Ovakvi slučajevi javljaju se jednom u milijun trudnoća.”Novorođenče ima samo jedno srce, dvije glave i tri ruke. Ovo je veoma rijetko stanje koje nikada prije nisam vidjela. Zatražit ćemo mišljenje stručnjaka što i kako dalje” rekli su iz bolnice u kojoj je dijete rođeno.

Jasvant Ahrivar je rekao da je to njegovo dijete i da će ga voljeti. “Ljudi svašta pričaju, ali to je moja beba i vodim ga kući takvog kakav jest. Koliko god da poživi, voljet ću ga i brinut ću se o njemu”, zaključio je otac.

Screenshot, izvor Daily Mail

 




Screenshot, izvor: Daily Mail

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.