Photo: Sasa Zinaja/NFOTO/PIXSELL

SODOMA I GOMORA U KOVAČEVIĆEVOM KLUBU! Stanari sve ispričali: ‘Dolazile su u minjacima…cure iz Srbije, onda se znalo da je akcija!’

Autor: Dnevno

Stanari ulaza u Slovenskoj 9 gdje se nalazio Kovačevićev klub u koji su zalazili politički i ostali društveni moćnici ispričali su zanimljive detalje o elitnim druženjima koja su se tamo odvijala.

Sodoma i Gomora. Stajali su tu taksiji. Cure bi nekad promašile ulaz, pa bi ih s drugog ulaza vraćali. Bile su skockane kao za svadbu, u minjacima ili uskim haljinama”, priča jedan od stanara za Jutarnji list.

“Napokon je sve izašlo van. Milanovića sam vidio na proljeće ove godine, ne sjećam se točno u kojem mjesecu. Dolazio je i Mesić. Bilo je ovdje i svakakve sumnjive ekipe. Konobar je tu bio svaki dan, neovisno o tome je li se nešto događalo ili ne. Ali, kad bi vidjeli da dolaze cure iz Srbije, onda se znalo da je “akcija”. Nekad je trajalo do jutra”, kaže sugovornik.

U klubu je bila impozantna količina pića

“Kada sam prvi put ušao, na drvenim vitrinama iznad šanka bilo je zasigurno stotinjak butelja kvalitetnih vina, rakije, viskija. To je ono što je odmah upadalo u oči. Tu, dakle, ne govorim o onome što je bilo u šanku”priča jedan od sugovornika Jutarnjeg lista.

“Je li se brojao novac”, pitaju novinari.

“Mislite na uređaj ili na ruke? Ako mislite na uređaj, to mu je ekipa koja je zalazila u klub kupila za rođendan. Proslavio ga je početkom rujna. Dva tjedna poslije je pao”, pričaju stanari.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.