Foto: Danijel Soldo / CROPIX

SMRT NA CESTI KOD ĐAKOVA: Vozač (62) na mjestu ostao mrtav, suvozač (34) teško ozlijeđen

Autor: Dnevno.hr

Jučer poslijepodne je u prometnoj nesreći na izlazu iz Satnice Đakovačke poginuo je 62-godišnji vozač osobnog automobila, dok je 34-godišnji suvozač teško ozlijeđen.

Nesreća se dogodila u poslijepodnevnim satima kada je 62-godišnji vozač u Ulici Bana Jelačića vozilom prešao u suprotnu kolničku traku.

Vozač je, pokušavajući izbjeći vozilo koje mu je dolazilo iz suprotnog smjera, naglo skrenuo udesno, udario u prometni znak, a potom i u betonski šaht kanalizacije.

Vozilo se od jačine udara prevrnulo. Vozač je od zadobivenih ozljeda umro na mjestu nesreće, dok je suvozač teško ozlijeđen. Očevid prometne nesreće obavili su policijski službenici Policijske postaje Đakovo, u suradnji sa zamjenicom osječkog Općinskog državnog odvjetnika.

 

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.