Foto: Ivo Ravlic / CROPIX/Ilustracija

SMRT DJEČAČIĆA ŠOKIRALA NAŠIČKI KRAJ! Otac vozio pijan, na malenog je pao auto i nije mu bilo spasa

Autor: Dnevno.hr

Stravična prometna nesreća, koja se lani dogodila na našičkom području, šokirala je cijeli kraj, a sada je Županijsko državno odvjetništvo otvorilo istragu.

Vozača (38) tereti se da je pijan izazvao prometnu nesreću u kojoj je poginuo njegov četverogodišnji sin, a teško ozlijeđena 33-godišnja žena.

Tužitelji navode da postoji osnovana sumnja da je 38-godišnjak 18. studenog 2022. godine u 19 sati upravljao osobnim automobilom kolnikom županijske ceste broj 4105 iz smjera mjesta Podgorač u smjeru mjesta Budimci pri koncentraciji od 1,30 g/kg alkohola u krvi.

U zavoju je izgubio nadzor nad vozilom i desnim kotačima sletio na južnu bankinu s koje se vratio na kolnik i u zanošenju sletio u odvodni kanal sa sjeverne strane kolnika, a potom na zelenu površinu koja dijeli dva odvodna kanala.

Došlo je do višestrukog prevrtanja vozila pri čemu je dijete ispao iz vozila te je na njega pao osobni automobil. Dijete je preminulo na mjestu nesreće, dok je žena zadobila teške tjelesne ozljede (prijelom torakalne kralježnice i prsne kosti, višestruki prijelomi rebara), prenosi Danica detalje istrage.

Vozaču prijeti 15 godina zatvora.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.