SLAGALICA STRAVE U CETINJU! Oktriveno tko je presudio pomahnitalom Boriloviću i zadnji trenuci ubijenih mališana: ‘Pokušali su se sakriti iza vrata’

Autor: Dnevno.hr

U Cetinju se u petak dogodio zločin kakav Crna Gora ne pamti. Sumanuti Vuk Borilović (34) jučer je u centru graba ubio 11, a prema nekim izvorima deset, sugrađana, a ranio njih šest. Među ubijenima je je i dvoje djece staro osam i 11 godina.

Iako se jučer nije znalo tko je točno presudio pomahnitalom Boriloviću, sugrađanin ili policija, državna tužiteljica u Crnoj Gori Andrijana Nastić na koncu je potvrdila da je masovnog ubojicu likvidirao Cetinjanin, a ne policijski službenik.

Dodala je i kako je nakon očevida rekla da su na mjesta događaja zatekli devet smrtno stradalih osoba, a u međuvremenu su u bolnici još dvije osobe podlegle povredama.

Djeca se pokušala sakriti…

U petak kasno navečer crnogorska vlada proglasila je trodnevnu žalost.

Podsjetimo,Vuk Borilović prvo je ubio svoju susjedu i njezino dvoje djece, nakon čega je nazvao njenog muža da mu kaže da mu je ubio ženu.

Jedan od susjeda pokušao je spasiti djecu koja su se, neslužbeno doznaje, sakrila s vrata, no Borilović je ubio i njih i M.M., koji ih je pokušao spasiti, za kojim je trčao po dvorištu prije nego što ga je ubio.

Prema neslužbenim informacijama, prije nekoliko dana preselio je suprugu i djecu u Herceg Novi.




Prema riječima Cetinjana, u masakru su ubijeni medicinska sestra i njena dva sina. Njihov kum, koji ih je došao provjeriti, ubijen je na mjestu.

Nakon što je ubio obitelj, Borilović je iz lovačke puške nasumično pucao u susjede, ekipu Hitne medicinske pomoći, pripadnike policije i prolaznike.

OTKRIVEN MORBIDAN POVOD POKOLJA U CETINJU? Ovo je lice čovjeka koji je ubio 11 ljudi: Nedavno se liječio na psihijatriji




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.